در این کارگاه به توصیف اختلالات شخصیت پرداخته شده است. داشتن اطلاعات در زمینه اختلالات شخصیت از این نظر دارای اهمیت است که می تواند به ما کمک کند که درمعاشرت با افرادی با این ویژگی ها از خود مراقبت کنبم. و یا در صورت لزوم از چنین افرادی دوری کنیم.
همچنین در مشاوره پیش از ازدواج و انتخاب پارتنر عاطفی تاثیر مهمی دارد. زیرا افرادی با اختلالات شخصیت، کمتر به درمان مراجعه می کنند، و درمان آن ها به سختی صورت می گیرد. و به تخصص و تجربه ی بالایی نیاز دارد.
بهتر است بدانید که این افراد برای زندگی شخصی همراهان خود، چالش های فراوانی را ایجاد می کنند تا حدی که ممکن است منجر به بیماری های روان شناختی در اطرافیان خود شوند.
فایل پاورپوینت کارگاه را می توانید به طور رایگان دانلود کنید. و برای تهیه ی فایل پاورپوینت که قابلیت تغییر دارد، می توانید به پشتیبان ما در تلگرام پیام دهید. دقت داشته باشید که مطالب موجود در فایل، به صورت کلی و خلاصه است. شماره پشتیان مزرعه رویش زندگی: 09372081045
اختلالات شخصیت در سه گروه دسته بندی شده اند. ملاک های تشخیصی و ویژگی های این سه دسته را می توانید در فایل ارائه شده، مطالعه کنید.
دسته بندی اختلالات شخصیت
گروه اول شامل سه نوع اختلال است: 1 . پارانوئید. 2. اسکیزوئید 3. اسکیزوتایپی.
در گروه دوم چهار نوع اختلال وجود دارد: 1. مرزی 2. خود شیفته 3. ضد اجتماعی 4.نمایشی
و گروه سوم نیز شامل سه نوع اختلال است: 1. اجتنابی 2. وابسته 3. وسواس فکری_عملی
اختلال شخصیت پرخاشگر_منفعل و اختلال شخصیت افسرده نیز جزو اختلالاتی است که در این گروه بندی ها دسته بندی نشده است.
توجه داشته باشید برای تشخیص لازم است تعداد مشخصی از ملاک ها وجود داشته باشند و ما اجازه نداریم با دیدن یا شناسایی یک یا دو نشانه به افراد برچسب بزنیم.
موضوعات مطرح شده بر اساس DSM5 و کتاب آسیب شناسی روانی نوشته ی هالجین و ترجمه دکتر یحیی سیدمحمدی است.
درخواست مشاوره